- Ürün Özellikleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
-
Evolution M355TCT-66CS Yumuşak Çelik Daire Testere Bıçağı, 355mm
● Evolution M355TCT-66CS 355 mm 66 dişli, Tungsten Karbür Uçlu (TCT) yumuşak çelik kesimi için daire testere bıçağı, şerit testerelere kıyasla daha hızlı kesim sağlar ve taşlama disklerine göre daha az toz, ısı ve çapak oluşturur.
● Yumuşak çelik veya demir dışı metal işleme ve imalat uygulamalarında maksimum kesim performansı ve hassasiyet sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.
● Merdiven tipi düz diş profili ve arttırılmış diş sayısı sayesinde, düşük karbonlu çeliklerde saniyeler içinde temiz kesimler yapılabilir.
● Dar kesme kalınlığı (kerf) tasarımı, atık malzemeyi minimuma indirerek daha hızlı, daha hassas ve daha temiz kesimler elde edilmesini sağlar.
● Kesim sonrası yüzey, aşırı ısınma olmadan dokunulabilecek kadar serin kalır ve doğrudan kaynak işlemine hazır hale gelir.
● Testere Çapı: 355 mm
● Diş Sayısı: 66
● Gövde Delik Çapı: 25,4 mm
● Kesme Kalınlığı (Kerf): 2,4 mm
● Maksimum Devir: 1600 dev/dakUyumlu Olduğu Ürünler
S355MCS Metal Gönye Kesme Testeresi
S355CPS Profil Kesme Testeresi
R355CPS Profil Kesme Testeresi
EVOSAW355 - 355 mm Profil Kesme Testeresi
