- Ürün Özellikleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
-
Evolution FW185TCT-40 İnce Ahşap Daire Testere Bıçağı, 185mm
● Evolution 185 mm İnce Ahşap Kesim Daire Testere Bıçağı, 40 adet Tungsten Karbür uçlu diş içerir ve Evolution 185 mm testerelerle kullanıldığında kontrplak, sert ağaç ve levha malzemelerde en pürüzsüz, hızlı ve keskin kesimleri sağlar.
● İnce ahşap kesimi için en iyi performans, her dişin geometrisinin optimize edilmesi, diş aralığı, koniklik, ofset ve üst profil ayarlarının mükemmelleştirilmesiyle elde edilmiştir. Bu tasarım, Evolution testerelerdeki yüksek tork motorlarına ve optimize edilmiş dönüş hızlarına tam uyum sağlar.
● Evolution testere bıçakları, yalnızca en yüksek kalite Japon karbür malzeme, sertleştirilmiş bıçak gövdeleri ve ultra yüksek kalite lehimleme teknikleri kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede düşük titreşim, minimum salınım ve mükemmel kesim kalitesi elde edilir.
*185 mm İnce Ahşap Kesim Bıçağı ters çevrilebilir yapıdadır (baskı yönü testereye doğru çevrilerek), böylece dairesel testerelerde veya profil kesmelerde, diş yönü doğru konuma getirilir.
● Hızlı ve temiz kesimler, minimum yırtılma riski.
● Uzun ömürlü Japon Karbür dişler.
● Ahşap malzemeler için özel olarak tasarlanmış bıçak yapısı.
● Dönüşümlü üst eğimli diş profili.
● Bıçak Çapı: 185 mm
● Diş Sayısı: 40
● Gövde Delik Çapı (Bore): 20 mm
● Kesme Kalınlığı (Kerf): 2 mm
● Maksimum Devir: 5800 dev/dakUyumlu Olduğu Ürünler
R185SMS - 185 mm Gönye Testere
R185SMS+ - 185 mm Gönye Testere
